Acasă căi de atac PENTRU a TRATA hallux sau’ valgus deformare’

Sunt o deformare a articulatiei degetului mare picior sau mici (juanete croitor) în cazul în care o astfel de articulație, în loc de a direct a fost angula prin achiziționarea de proeminența laterală a osului. La hallux valgus este o boală, de multe ori de diferite foto15etiologii, ceea ce poate duce la dureri de picior și deformare în mod semnificativ, și, trebuie remarcat faptul că nu este întotdeauna de hallux valgus este sinonim cu Juanete.

Apariția juanetes, de obicei, cauzate de mecanic factori, ca și în cazul aplicării tocuri înalte, utilizarea de pantofi înguste, excesul de greutate sau obezitatea. Cu toate acestea, modul veni, de asemenea, poate avea un impact, mai ales dacă o persoană are un unghi, cunoscut sub numele de „consolidare” de rață”.

De asemenea, trebuie să includă un anumit componenta ereditara. În cazul în care mama suferă de juanetes, are la 65% mai multe sanse de a padecerlos. Mai mult, există oameni care au juanetes numai prin moștenire.

Toate juanetes, de obicei, se depune după zece ani de la treizeci de ani, și aproape întotdeauna pe ambele picioare, iar ele apar simptome caracteristice: umflarea, inflamație și roșeață în această zonă, durere, atunci când mersul pe jos, educație precipitații în piele, o apropiere și așa mai departe

Deși tratamentul poate necesita intervenție chirurgicală, există unele medicamente și recomandări naturale, care pot calma durerea și pentru a preveni apariția acesteia.

Remedii populare:

Remediu pentru juanetes 1: Face masaj cu lavanda. Pentru a face acest lucru trebuie să fie încălzită la baie de apă timp de 2 ore, la foc mic,100 de grame de flori de lavandă și 3/4 de litru de ulei de floarea-soarelui. Au trecut 2 ore, se filtrează uleiul într-o tigaie, se adauga otros100 de grame de flori de levănțică și re-încălzit pe o baie de aburi timp de 2 ore. Filtru de ulei și se păstrează într-un borcan de sticla, inchis ermetic, la loc răcoros. Punerea în aplicare printr-un masaj blând, câteva picături din acest preparat pe zonele afectate pentru a preveni sau a trata durerea juanetes.foto16

Remediu pentru juanetes 2: Aplica locală de căldură în zona afectată, cu ajutorul pături electrice timp de 15 minute, pentru a reduce inflamatia, dacă există.

Remediu pentru juanetes 3: Introduceți picioarele lor, la 10 minute într-un vas cu contenga3 litri de apă caldă 2 linguri de sare, pentru a calma durerea, dacă este o inflamație.

Recomandări:

*Urmări greutate, pentru a evita obezitatea.

*De a utiliza pantofi cu vârf lat și materiale moi si flexibile, în special sub baza de la picioare (aceasta este zona în care este concentrată masa).

*De a folosi tampoane, pentru a reduce presiunea pe celelalte degete și chiar cizme pot realiza în juanete. De asemenea, pot dezvolta-le cu o mână de bumbac. Pentru a face acest lucru, puteți pune între juanete și peretele de pantofi și între picioare, și următorul.

*Evitați să utilizați toate juanetes doar din motive estetice, în special dacă suferiți din cauza unor probleme de coagulare a sângelui, diabet zaharat, grea sau rea circulația periferică. Mai bine pentru a schimba pantofi sau de a îmbunătăți postura, picioarele.

Mult noroc și multă sănătate.

Acest articol a fost publicat în Articol, Blog. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *