Mijloace pentru hallux sau valgus deformare

Toate juanetes sunt de deformare a articulatiei degetului mare de la picior (hallux valgus) sau mic (juanete croitor) în cazul în care o astfel de articulație, în loc de a direct a fost angula prin achiziționarea de proeminența laterală a osului.

Apariția juanetes, de obicei, cauzate de mecanic factori

Apariția juanetes, de obicei, cauzate de mecanic factori, ca și în cazul aplicării tocuri înalte, utilizarea de pantofi înguste, excesul de greutate sau obezitatea. Cu toate acestea, modul veni, de asemenea, poate avea un impact, mai ales dacă o persoană are un unghi, cunoscut foto13sub numele de „consolidare” de rață”.

De asemenea, trebuie să includă un anumit componenta ereditara. În cazul în care mama suferă de juanetes, are la 65% mai multe sanse de a padecerlos. Mai mult, există oameni care au juanetes numai prin moștenire.

Unele anomalii ale articulațiilor și diferite boli ereditare neuromusculare, cum ar fi sindromul Down și Marfan, pot provoca dezechilibru musculare, care contribuie la apariția juanetes pentru deplasarea prima metatarsiano și în degetul mare de la picior.

Alte cauze posibile juanetes sunt discrepanțe între lungimea picioarelor (juanete este prezentată în membrele mai lungi) și a prejudiciului, pe degetul cel mare. Persoanele cu picioare plate sau gută, de asemenea, indică un risc crescut de juanetes.

Toate juanetes, de obicei, se depune după zece ani de la treizeci de ani, și aproape întotdeauna pe ambele picioare, iar

Simptomele juanetes sunt caracterizate prin semne de inflamație, roșeață, umflături și dureri. Disconfort, localizate, în principal, de-a lungul partea interioară a piciorului, ușor, cu degetul mare de la picior.

Din cauza frecării, este posibil să primiți calus la juanete. Dacă intenționați să sosiți după instalare degetul mare de la al doilea deget, provoacă, de asemenea, frecarea și mai multă durere.

Inflamație în domeniul cade, mișcarea și provoacă disconfort în comun între degetul mare și prima metatarsiano. Dacă acest lucru se deteriorează, pielea de deasupra juanete poate estompa, educație пептических ulcere, care, de asemenea, poate infecta

Deși tratamentul poate necesita intervenție chirurgicală, există unele măsuri pentru a juanetes și recomandări naturale, care pot calma durerea și pentru a preveni apariția acesteia.

Remedii populare

Remediu pentru juanetes #1: Face masaj cu lavanda. Pentru a face acest lucru trebuie să fie încălzită la baie de apă timp de 2 ore, la foc mic,100 de grame de flori de lavandă și 3/4 de litru de ulei de floarea-soarelui. Au trecut 2 ore, se filtrează uleiul într-o tigaie, se adauga otros100 de grame de flori de levănțică și re-încălzit pe o baie de aburi timp de 2 ore. Filtru de ulei și se păstrează într-un borcan de sticla, inchis ermetic, la loc răcoros. Punerea în aplicare printr-un masaj blând, câteva picături din acest preparat pe zonele afectate pentru a preveni sau a trata durerea juanetes.

Remediu pentru juanetes #2: Ridicarea picioarelor și se aplică gheață înfășurat într-un prosop, în zona dureroasa timp de 20 de minute la fiecare oră, dacă a apărut umflarea juanete.

Remediu pentru juanetes #3: Aplicarea, în termen de 15 de minute, locale de caldura pe zona afectat cu ajutorul pături electrice, dacă a trecut mai mult de 24 de ore de la apariția inflamației.

Remediu pentru juanetes #4: de a Introduce în picioare, la 10 minute într-un vas care conține 3 litri de apă caldă 2 linguri de sare, pentru a calma durerea, dacă este o inflamatie a

Remediu pentru juanetes #5: Fabricarea pediluvios cu decoct din 50 grame de semințe de in, 30 g bezele și 50 de grame de tataneasa mai mult de un litru de apă.foto14

Remediu pentru juanetes #6: Practica tehnicii shiatsu. Populare picior de masaj Shiatsu poate ajuta la ameliorarea durerii și chiar de a realiza că articulațiile nu continua deformándose.

Remediu pentru juanetes #7: se Amestecă 5 picaturi de ulei esential de musetel, 1 lingura de ulei de migdale și de a efectua masaj în zona de inflamație.

Remediu pentru juanetes #8: se Toarnă 1 lingura de frunze de dafin zdrobite (sau pulbere) în 300 ml de apă și se încălzește timp de 5 minute. Apoi se ia de pe foc, se răcește un pic, umeziți o bucată de pânză de bumbac și a pus pe juanete, încă cald, timp de câteva minute. Acest instrument se aplică în ultimele 24 de ore, apare o inflamație în juanete.

Remediu pentru juanetes #9: Utilizați un remediu homeopatic de Calcar phosphorica, deoarece acest lucru poate fi util pentru a echilibra formarea de țesut osos și formarea.

Recomandări

  • Să acorde o atenție la greutate, pentru a evita obezitatea.
  • Consuma vitaminele A și C, calciu și vitamina D pentru oase puternice.
  • De a utiliza pantofi cu vârf lat și materiale moi si flexibile, în special sub baza de la picioare (aceasta este zona în care este concentrată masa).
  • Folosi tampoane, pentru a reduce presiunea pe celelalte degete și chiar cizme pot realiza în juanete. De asemenea, pot dezvolta-le cu o mână de bumbac. Pentru a face acest lucru, puteți pune între juanete și peretele de pantofi și între picioare, și următorul.
  • Efectua exerciții în fiecare zi, pentru că întărește mușchii și picioarele, și poate preveni formarea de juanetes.
  • Executa o intindere musculara de multe ori gemeni, atunci când poartă pantofi cu toc înalt. De asemenea, intinderea tendonului lui ahile poate măsura tensiunea de pe picioare.
  • Evita de a lucra juanetes doar din motive estetice, în special dacă suferiți din cauza unor probleme de coagulare a sângelui, diabet zaharat, grea sau vene varicoase și alte boli cauzate de greșit circulatorii periferice. Mai bine pentru a schimba pantofi sau de a îmbunătăți postura, picioarele.
Acest articol a fost publicat în Articol, Sfaturi. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *